Wysłany: 2010-08-11, 12:09 [ALL] System wczesnego ostrzegania YANOSIK
Witam wszystkich maniaków gadżetów.
Jakiś czas temu czytałem o systemie ostrzegania przed niebezpieczeństwami na drodze w stylu: wypadek, korek, "misiaczki" itd. było to urządzenie o dumnie brzmiącej nazwie YANOSIK. Jednak cena w internetowym sklepie i na "alledrogo" była trochę odstraszająca w ok. 300 zł PLN ,ale to i tak nie dużo jak za mandat :mrgreen: Jednak udało mi się zakupić 2 takie urządzenie w cenie 50 zł PLN / szt. w jednej z sieci hipermarketów :mrgreen: - sprzedali po cenie niższej niż zakupili Same urządzenie skupia w sobie 2 urządzenie GPS i GSM jeśli ktoś chce się zagłębić bardziej w temat to podaje linka http://yanosik.pl nie chce tu uprawiać reklamy raczej chodzi mi o to czy Wy klubowicze macie już to urządzonko. Zasada prosta i ogólnie znana czym więcej osób to posiada tym bardziej aktualne dane.
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Artur
Jeżdzę: D3 Pomógł: 10 razy Wiek: 54 Dołączył: 20 Cze 2010 Posty: 969 Skąd: P.T.
Wysłany: 2010-08-16, 21:49
minus trzeba płacić abonament (GSM transmisja danych czyli raczej sporo) czyli strasznie ogranicza to liczbę chętnych
Mało użytkowników = brak informacji lub nieaktualne czy bardzo spóźnione, brak weryfikacji rzetelności tych informacji
itd, czyli nie przyjmie się
_________________ Z Audi były: A8 D2 2.8 A8 D3 3.7 A2 1.4 A8 D3 4.2 A4 B7 2.0PB A8 D3 3.0PB Obecnie A8 4.2 lift oraz A2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum