|
Autor |
Wiadomość |
dudusio
Użytkownik
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 2.8
Skrzynia: TiptronicTiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Dominik
Jeżdzę: D2
|
Wysłany: 2017-11-21, 16:18 [D2 97 2.8PB
] bose i wzmacniacz plus tuba
|
|
|
Czy ktos probował podłączyć? a8 sprzed lifta i mam przerobioną konsole z poliftowej.. wsadzilem tam chinczyka 2 dinowego. nadal nie moge dojsc do sedna podlaczenia wszystkich glosnikow.. ale nie w tym rzecz. wzmacniacz magnat edition four 1160W + tuba blaupunkt gtt 1200.. radio nie wysyla sygnału włączającego wzmaka... probowałem na zwykłym radiu pionier z wyjsciem na wzm.. to samo.. ktos cos podobnego mial moze? |
|
|
|
|
|
|
|
igor.ostrowski
Moje A8
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: 4
Imię: Igor
Jeżdzę: d2
|
Wysłany: 2017-12-11, 15:18
|
|
|
W d2 masz plus aku w bagażniku, oszczedzisz na kablach i montażu, klocki masz słabe, kabel 10 mm w zupełności wystarczy, remote do wzmacniacza nie musisz ciągnąć nawet od radia, możesz go znaleźć w bagażniku, np pobrać od postojówki z lampy tylnej, to tylko prąd wzbudzający więc nie ma znaczenia skąd będzie. Sygnał żeby nie ciągnąć przez całe auto możesz podkraść od tylnych głośników w półce konwerterem sygnału wysokiego na niski. A jak masz tunel na narty, wyjmij worek i otwórz go, sciana grodziowa mocno tłumi. |
|
|
|
|
|
|
|
danishow
Moje A8
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TT 6 Gang
Imię: Daniel
Jeżdzę: Touareg V8 420KM
Pomógł: 130 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Sty 2015 Posty: 3733 Skąd: Leiningen - DE
|
Wysłany: 2017-12-11, 20:16
|
|
|
dudusio napisał/a: | Czy ktos probował podłączyć? | Bawiłem się w zeszłym roku we wzmacniacze i tuby, pewnie na letni sezon znów założę. Sygnał do wzmacniacza brałem ze wzmacniacza BOSE, dochodzi do niego plus po zapłonie ...czyli wszystko podłączasz w bagażniku, kilkanaście minut roboty
igor.ostrowski napisał/a: | A jak masz tunel na narty, wyjmij worek i otwórz go, sciana grodziowa mocno tłumi. | Przy otwartym tunelu bez worka słychać szum jazdy, także nie polecam |
_________________ MOJE A8 - WYDECH |
|
|
|
|
dudusio
Użytkownik
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 2.8
Skrzynia: TiptronicTiptronic
Imię: Dominik
Jeżdzę: D2
|
Wysłany: 2017-12-13, 12:40
|
|
|
Dzięki. Pomogles bardzo |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|