Witam ostatnimi czasy zaczęła wydawać z siebie głośny dźwięk (burczenie,trzaski) mimo że kierownica chodzi bardzo lekko, z tego co wiem to w tym wypadku pompa jest już do wymiany bo regeneracja raczej tutaj się nie opłaca. I mam do Was takie pytanie czy taka pompa nadaję się do tego samochodu? Chodzi mi o to czy trochę wytrzyma czy nie pada po pół roku
Aukcja usunięta. Tak czy inaczej przestrzegam przed tanimi zamiennikami (np. maxgear). Szkoda pracy.
Zerknij jeszcze na zbiornik płynu do wspomagania. Najlepiej go wyjąć i dokładnie wyczyścić, a przy montażu trzy razy sprawdzić, czy sitko dobrze siedzi. Ostatnio spotkałem się z przypadkiem, że to sitko było przyczyną hałasującej pompy i to nie był odosobniony przypadek. Jak dolot pompy jest brudny lub przytkany, to pompa zasysa płyn z trudem i może się również przez to zapowietrzać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum