Wysłany: 2018-03-21, 22:26 [D3 04 3.7MPI/LPG
] piszczący głośnik i resetujące się mmi
Witam
mam taki problem, w trasie jeden z tylnych głośników w drzwiach zaczął strasznie piszczeć nie dało się go wyłączyć nawet po zgaszeniu samochodu tylko odcięcie od baterii go uspokoiło . wróciłem do siebie włożyłem wszystkie wtyczki od radia bose i aku spowrotem tak jak ma być.
Ale teraz mmi się resetuje co chwile jak gaszę samochód to panel mmi jeszcze chwile świeci ale winda się nie chowa , nie da się włączyć radia przy samym zapłonie wszystko reaguje z opóźnieniem, ale jak silnik chodzi wszystko jest ok wszystko gra nie piszczy mmi działa winda zamyka się i otwiera tylko od czasu do czasu całe mmi i monitor zgaśnie i restart mmi i znowu chodzi .
czy ktoś miał już taki przypadek dodam tylko tyle że po wyłączeniu zapłonu mmi swieci monitor zgasnie ale się nie schowa a z głośników słychać takie pukanie cykliczne na poziomie tylnej półki
czekam na jakiś ratunek i propozycje co to może być . aha i aku jest na 50 procent a jest naładoawany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum