Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D3
Wysłany: 2018-10-04, 12:51 [D3 08 4.2TDI
] Problem z zawieszeniem
Witam , mam problem z zawieszeniem w swoim A8. Mianowicie auto dobija na dolach i rzuca kierownicą , przy zakrętach na których są doły koła jakby przeskakuja. Odwiedziłem już kilka stacji diagnostycznych i powiedzieli mi że to łączniki stabilizatorow. Być może i mają rację co do tego że buja na dolach , ale czemu dobija ? Więc pytanie brzmi jak dobrze sprawdzić zawieszenie , amorki , kompresor ? Podpinalem pod komputer i błędów niby nie ma. A i jeszcze bym zapomniał na jednej stacji gość powiedział że jakbym nie miał lewego amorka, ale jak wsiadł powiedział że niby wszystko git
Witam. Trochę może nie na temat. Dzięki przekaźnikowi za 70 zł zatarł mi się kompresor w a8.Miałem kupić tłok plus głowice (głowico cylinder według mnie ) ale kolega załatwił mi takie coś .Proszę opinię ,może ktoś miał do czynienia z tym sprzętem .
Firma Trucktec dwa lata gwarancji.Nowy nie regenerowany .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum