|
Autor |
Wiadomość |
Muciek
Użytkownik
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2018-10-21, 18:14 [D2 ALL
] Elektryczne zagłówki kierowcy i pasażera
|
|
|
Witam serdecznie, to mój pierwszy temat więc na wstępie prosiłbym o wyrozumiałość. Od razu dodam, że na forach nie jestem świeżakiem dlatego przed założeniem tematu przejrzałem całe forum w poszukiwaniu nurtujących mnie kwestii ale niestety w 100% nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Elektryczne zagłówki w A8 nie działają, a właściwie trochę działają, bo słychać, że silniczki pracują - zarówno u kierowcy jak i u pasażera, ale nie podnoszą się ani nie opuszczają. Gdzieś znalazłem informacje, że trzeba rozebrać tył fotela i to naprawić, ale czy ktoś wie co konkretnie trzeba naprawić oraz bardziej istotna kwestia - jak rozebrać tył fotela żeby się do tego dostać? Fotele są zwykłe, nie żadne Recaro ani nic takiego. Z góry dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
|
|
|
|
CINEK
Moje A8
Rocznik: 2003
Skrzynia: Tip.F1 GNU
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D3 BFM
Pomógł: 70 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Paź 2012 Posty: 4014 Skąd: Konstantynów Łódzki
|
|
|
|
|
|
|
|
Muciek
Użytkownik
Rocznik: 2001
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Kamil
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2018-10-21, 18:32
|
|
|
Dzięki piękne! I do tego filmik po Polsku, mega |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|