|
Autor |
Wiadomość |
tomaug
Użytkownik
Rocznik: 2014
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Tomasz
Jeżdzę: A8 D4
|
Wysłany: 2019-02-22, 09:42 [D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX
|
|
|
Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę |
|
|
|
|
|
|
|
Beretti
Moje A8
Jeżdzę: A8 D4 HAVANA BLACK
Wiek: 57 Dołączył: 28 Maj 2016 Posty: 231 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2019-02-22, 12:50 Re: [D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX
|
|
|
tomaug napisał/a: | Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę |
2014 rok też tak mam , dlatego niunie trzymam w garaży ogrzewanym .......... |
|
|
|
|
|
walus30 [Usunięty]
|
Wysłany: 2019-02-22, 14:12 Re: [D4 3.0 TDI] Parujące lampy przednie MATRIX
|
|
|
Beretti napisał/a: | tomaug napisał/a: | Mam pytanie, stoję przed zakupem A8 D4 2014 rok. Przy oględzinach w deszczowy dzień zauważyłem że w samochodzie lekko parują w Matrixach lewa i prawa lampa. Para była w dolnej części lampy lewej i prawej wzdłuż dolnej krawędzi ? Czy to jakaś wada tych konkretnie lamp czy tak po prostu mają te lampy. Przejmować się tym czy niekoniecznie ? Prośba o pradę |
2014 rok też tak mam , dlatego niunie trzymam w garaży ogrzewanym .......... |
w garażu wygląda ładnie, gorzej jak tydzień jesteś na urlopie zimą i padało... ( ale słońce 5 dnia pobytu zrobiło swoje |
|
|
|
|
tomaug
Użytkownik
Jeżdzę: A8 D4
|
Wysłany: 2019-02-22, 16:53
|
|
|
Masakra, samochód za tyle pieniędzy i nie mogą uszczelnić lamp. W Klasie S też jest ten problem, tylko tam wymieniają na nowe lampy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|