|
Autor |
Wiadomość |
greg26
Moje A8
Rocznik: 1993
Silnik cm3: 2.8
Skrzynia: manual
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Martin
Jeżdzę: VW
Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Lut 2010 Posty: 385 Skąd: GA
|
Wysłany: 2020-02-08, 22:46 [D3 ALL
] Regeneracja silnika elektrycznego zacisku tył
|
|
|
Pytanie do właścicieli:byłych i obecnych Audi D3.Kogo polecacie do owej operacji?Interesują mnie konkrety:u kogo i ile wytrzymały.Odpowiedzi typu masz na alle...o czy użyj szukajki nie satysfakcjonują mnie.Mogą być wiadomości na pv,żeby nie było reklamy-bo nie o to chodzi. |
|
|
|
|
|
|
|
drago_o
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 2020-02-11, 07:06
|
|
|
Wiem, że ostatnie Sztum zbiera same negatywne opinie w necie jako naciągacze. Ich radziłbym omijać. Wyceniają inaczej, liczą inaczej, nie zwracają kaucji jak nie wystawisz opinii na FB i lepiej pozytywnej, po otrzymaniu starego zacisku nagle okazuje się, że jest zbyt zniszczony i tylko część kaucji oddadzą... W ostatnim czasie sporo tego na grupach Facebook'owych, jakieś jaja robią.
Za to sporo pozytywnych opinii ostatnio zbiera Tech-labs. Kiedyś zastanawiałem się nad regeneracją magla u nich to trochę osób mi odradzało a jak dzisiaj coś czytam to praktycznie same pozytywy. No może się wyrobili trochę Dodatkowo Rafał, właściciel pomocny gość na FB zawsze coś podpowie przy problemach.
Zaznaczam, że z żadną firmą nie mam powiązań i ostatecznie nie korzystałem z ich usług nigdy. Poza kilkoma radami, ostatniego wspomnianego, na FB |
_________________ Moje D3:
http://www.fotosik.pl/u/dragonek1990/album/1562323
Chomik pełen informacji, instrukcji (EN/PL):
http://chomikuj.pl/drago_o/VAG |
|
|
|
|
|
|
|
maciu
Moje A8
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tip
Zasilanie: ON
Imię: Maciej
Jeżdzę: D3, (S8,A8,V8,S4)
Pomógł: 52 razy Dołączył: 19 Lip 2009 Posty: 2900 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
|
greg26
Moje A8
Rocznik: 1993
Silnik cm3: 2.8
Skrzynia: manual
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Martin
Jeżdzę: VW
Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Lut 2010 Posty: 385 Skąd: GA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|