|
Autor |
Wiadomość |
celuloz
Rocznik: 2015
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D4
|
Wysłany: 2021-12-16, 18:39 [D4 ALL] rokładany podnóżek w fotelu pasażera przód + inne
|
|
|
zmieniłem auto na D4
czy macie wiedze jak rozłożyc podnóżek znajdujący się z tyłu prawego przedniego fotela pasażera przeznaczony dla pasażera na tylnym prawym fotelu? bo wiem jak przesunąć prawy przedni fotel z pozycji prawy tył na maksa do przodu, potem się składa monitor, pojawia sie na MMI z przodu pytanie dla kierowcy czy widzi prawe lusterko... i tyle. nie wiem co dalej (to jest w pakiecie PE2 z fotelem wypoczynkowym)
jest film na Youtube ale dotyczy D5: https://www.youtube.com/watch?v=as7I2iCP3Yo
drugie pytanie: mam z opcja otwierania bagażnika za pomocą gestów- jak? |
_________________ celuloz |
|
|
|
|
|
|
|
PiotrekS
Moje A8
Silnik cm3: 4.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Piotrek
Jeżdzę: A8L
Pomógł: 13 razy Dołączył: 21 Paź 2009 Posty: 124 Skąd: WLKP
|
Wysłany: 2021-12-16, 20:44 Re: [D4 ALL] rokładany podnóżek w fotelu pasażera przód + in
|
|
|
celuloz napisał/a: | mam z opcja otwierania bagażnika za pomocą gestów- jak? |
Stojąc z tylu auta wykonujesz ruch noga na środku zderzaka, jakbyś chciał kopnąć coś do przodu, tak żeby stopa wjechała pod zderzak, ważne żebyś kluczyk miał przy sobie |
_________________ Pozdrawiam
PiotrekS |
|
|
|
|
|
|
|
Karizmo
Moje A8
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Paweł
|
Wysłany: 2021-12-20, 16:07
|
|
|
A tam czasem nie macha się nogą prawo lewo czy odwrotnie ?
Mam to i nie zawsze działa, podobnież też się rozróżniało na którą nogę, gdzieś czytałem. |
|
|
|
|
celuloz
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Imię: Marcin
|
Wysłany: 2021-12-25, 12:03
|
|
|
Karizmo napisał/a: | A tam czasem nie macha się nogą prawo lewo czy odwrotnie ?
Mam to i nie zawsze działa, podobnież też się rozróżniało na którą nogę, gdzieś czytałem. |
kurde radziłeś skrócić nogi, może mi dlatego za cholere nie działa to otwierania bagażnika machaniem nogami.... |
_________________ celuloz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|