Wysłany: 2022-03-20, 17:27 [D3 02 4.2MPI/LPG
] Proszę o pomoc... Jak wyłączyć keyless
Witam wszystkich. Bardzo proszę o pomoc.... Czy ktoś może wie jak dezaktywować system keyless go?? Walczę z uciekajacym prądem podczas postoju auta. Jednymi z podejrzanych są klamki i system keyless.... Jak mogę go wyłączyć na jakiś czas do testu żeby sprawdzić czy coś z tego systemu budzi się podczas gdy zamykam auto.... Gdy coś się budzi załącza się trójkącik od awaryjnych i po jakimś czasie gaśnie i tak się dzieje aż moduł zarzadzania energią odetnie systemy.... Słychać jakiś przekaźnik w schowku lub okolicy tam gdzie znajduje się akumulator, który uruchamia ten trójkąt od awaryjnych i gasi.... Posiadam VCDS i pętle światłowodową. Z góry dziękuje i pozdrawiam
dice111 dziękuje za odpowiedź:) Jest gdzieś procedura jak to wykodować z GW?? Wiem, że jak wykoduje keyless to przyciski start stop też nie będą działać jeśli się mylę to niech ktos mnie poprawi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum