|
Autor |
Wiadomość |
Roksana98
Rocznik: 2002
Silnik cm3: 3.3
Skrzynia: Multitronic
Zasilanie: ON
Imię: Roksana
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2024-07-12, 13:31 [D2 02 3.3TDI
] Uszkodzona skrzynia, zamiana FUU na FBH
|
|
|
Dzień doberek
Pacjent A8D2 3.3 TDI 2002 rok skrzynia FUU. Pytanie brzmi następująco czy w miejsce mojej zepsutej skrzyni FUU mogę wsadzić FBH? Może miał ktoś ten sam problem i doradzi czy to dobra skrzynia czy ta będzie pasować czy szukać innej z innym kodem? Może ktoś naprawiał swoją i powie ile to kosztowało bo nie wiem czy jest sens ładować kasę w tą co siedzi w aucie
Pozdrowionka |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Zasilanie: PB
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5131 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2024-07-12, 14:24
|
|
|
Katalog pokazuje, że niby nie będzie (ale nie widze, co konkretnie za roznica bo FBH jest do 3.3 TDI także) FUU, miala tryb sportowy (takze inny sterownik i lewarek z fukcnją S) a FBH nie, ale obie sa do V8 TDI, więc IMHO spasuje, ESX np ktos tu wsadzal do tego diesla. A co Twojej dolega ? Generalny remont 5HP24A to koszt od 12k PLN w górę.
Na FB jest taki użytkownik jak Bienio, specjalizuje się w tych skrzyniach, doradza.
Z używanym ASB masz loterię co kupisz, remont to tak jak pisałem przekracza wartość D2 z 3.3 TDI, bo tych samochodów nikt nie chce, więc sie nie cenią w ogóle. |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|