|
Autor |
Wiadomość |
Zjedzmin
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Piotr
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2024-11-03, 14:49 [D2 preFL ALL
] Fotele przednie zmiana manualne na elektry
|
|
|
Witam,
Poszukuję fotele przednie do przedlifta, czarna skóra, manualne Wołgi, moje są w super stanie wizualnie, dopóki się ich nie dotknie, bo skóra jest jak papier i targa się po dotknięciu.
Mam pytanie czy ktoś ma ładne tzw wołgi do d2 manualne grzane czarne, lub ewentualnie elektryczne, to sobie pokrowce przełożę.
Mam jeszcze pytanie, bo nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi, czy przednie fotele z d3 (podobne do tych standardowych z d2) można założyć bez problemu do d2 przedlifta?
Jeśli tak, to wiem, że musi być komplet że sterownikami pod fotelem, bo są elektryczne, czyli wystarczy podpiąć prąd do foteli z d3 i będą działać? Czy grzanie też będzie działało?
P.s, jak ktoś ma w miarę ładny komplet fotele plus kanapa do d2 prefl w ciemnym kolorze (granatowe czy bordowe lub zielone) to może same fotele bym zmienił jak by cena była spoko. |
|
|
|
|
|
|
|
dice111
Master MOD
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Manual
Imię: AHC
Jeżdzę: S8 D2 MTM
Pomógł: 248 razy Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 5126 Skąd: Těšin
|
Wysłany: 2024-11-03, 15:49
|
|
|
Pewnie były już szpachlowane i malowane kiedyś. Manualne fotele są beznadziejne z tego względu, że często wsiadając naciskasz dupą ten długi knefel elektryczny pleców i fotel zaczyna się składać. Kup sobie komforty z FL: https://allegro.pl/oferta/audi-a8-d2-fotele-kanapa-skora-comfort-soul-wysylka-12894648453 ładniejsze i wygodniejsze.
Foteli z D3 łatwo nie założysz, elektrykę da się ogarnąć (choć grzanie jest realizowane kliamtronikiem), ale rozstaw szyn jest inny. |
_________________ Black Cars Matters |
|
|
|
|
|
|
|
Zjedzmin
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Piotr
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2024-11-03, 17:22
|
|
|
Jeszcze nie były szpachlowane, ale nie były raczej nigdy nawilżane i dlatego taki zonk. Nie chcę komfortów, A8 to jedno z moich kilku aut, nie daily więc nie chce mi się dokładać 1800 do foteli, wolę 400 i mieć z głowy, zwłaszcza, że od zakupu zrobiłem 700km i chce jaknajszybciej powrócić na drogi tym a8 - mam je 2 lata... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|