Ogłoszenie 

części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
[D2 ALL ] Otwieranie z pilota i załączenie się świateł zew  
Autor Wiadomość
Wiśnia 
Moje A8

Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tiptronic 6hp
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adrian
Jeżdzę: Było A8 D2 jest A8 D3
Wysłany: 2011-03-23, 22:55   [D2 ALL ] Otwieranie z pilota i załączenie się świateł zew

Witam następujące pytanie związku z tym że założyłem sobie sterownik do c. zamka (po 100zł na allegro) do swojej a8 co w zestawie dają kluczyk scyzoryk podłączyłem się do normalnie to modułu oryginalnego co jest w bagażniku i wszystko pracuje w najlepszym porządku wraz z modułem comofort, ale do czego zmierzam chciałbym wykonac dodatkową instalacje która w momencie otworzenia auta uruchomi światła mijania, w nowych audiach zapalaja sie halogeny, kolega kupil Chryslera 300C i zapalają mu się mijania. Pomyslalem ze zrobie tak u siebie i użyję to tego sterownika o nazwie UNSTER ktory wydluza czas impulsu stosowalem go gdyz musialem wydluzyc syg. aby pompka zdarzyla naladowac uklad poniewaz sterownika pilota dawal syg 1s. I moje pytanie do którego stycznika lub do którego przewodu musiałbym się wpiąc aby zapalaly sie swiatła mijania? A8 4.2 299KM 94r.

DoRuS 
Moje A8

Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: tomek
Jeżdzę: A8L D?
Wysłany: 2011-03-27, 02:52   

a ch 300c jak i w niektorych amerykancach oczywiscie opcja za doplata jest taka mozliwosc.. ale w D2 ni8estety nie...ale dales mi do myslenia bo to dobra opcja przynajmniej dla mnie bo gdy parkuje i gasze swiatlo w garazu niemam zadnego swiatla na zewnatrz i ciemno jak w d... w 300-secie odpowiada za to BCM (body control module) wiec raczej niema mozliwosci przelozyc tego do naszych niuniek z tego wzgledu ze ten module wspolprascuje z PCM (power control module) czyli glown kompem auta. ale mozna wymyslec cos takiego zeby znalezc kabelek z ktorego wychodzi impuls przy zamykaniu auta i podlaczyc do tego jakis modul czy cus ktory by pracowal przez powiedzmy 30 sek. podlaczyc to do lamp... temat ciekawy dla majsterkowiczow...

Wiśnia 
Moje A8

Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tiptronic 6hp
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adrian
Jeżdzę: Było A8 D2 jest A8 D3
Wysłany: 2011-03-27, 13:57   

niedugo sie za to zabiore, tyko musze znalezc przekaznik od swiateł mijania. W byłej audi 100 C4 znalazlem odpowiednie przewody i zalozylem odpalanie z pilota to mysle ze z tym tez poradze. Zastosuje ten sterownik http://www.google.pl/url?...TXWxXXQ&cad=rja

Odpowiedz do tematu