Witam.
Mam mały problem z konsola środkowa od klimatronika. Po odpaleniu auta zaczynaja mi mrugać wszystkie diody (od kazdego przycisku) na tym panelu - tak jakbym byl na dyskotece. Czasami po upływie 5 min, wszystko wraca do normy i jest ok. Towarzyszy temu lecz nie zawsze cykanie jakiegoś przekażnika (tak mi sie wydaje) i ten odgłos cykania dochodzi jakby z tyłu, z lewej strony zegarów. Czy miał ktos może podobny problem? Czy znajdują sie jakieś przekażniki z tyłu po lewej stronie zegarów? Może kończy sie żywotność tego panela?
Siemasz Damian, Nie podpinałem go pod VAG-a bo nie miałem teraz zbytnio wolnego czasu - troszke przybalowałem :mrgreen: Śmiem sugerować, że VAG nie odczyta tego błedu - ale może sie mylę.
Wczoraj odebrałem auto od Pawła i powiedział mi że na ta chwilke jest jedyny bład - coś z komunikacją pedału hamulca (nic poważnego), aczkolwiek moze nie zagladał do innych zakładek w Vag- bo to nie było już jego zadaniem.
Wszystko mam juz prawie dograne a tu znowu jakis "zonk".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum