Wysłany: 2012-08-22, 11:22 [D2 FL ALL
] LCD w zagłówkach Recaro
Witam zakupiłem sobie oto takie zagłowki z LCD
i mam takie pytanie jak to wsadzic w oryginalne zagłówki trzeba jakos fotel rozpruć czy jak??? i co jeszcze musze kupic jakiś czytnik DVD ogolnie potrzebuje wszystkich informacji co jak i gdzie
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tip.Sport F1
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
Wysłany: 2012-08-25, 10:29 Re: LCD w zagłówkach Recaro
Masa napisał/a:
jak to wsadzic w oryginalne zagłówki trzeba jakos fotel rozpruć czy jak???
O ile dobrze pamiętam żeby wyjąć zagłówki w Recaro trzeba rozebrać plecy fotela.
Masa napisał/a:
... i co jeszcze musze kupic jakiś czytnik DVD ogolnie potrzebuje wszystkich informacji co jak i gdzie
Mam DVD Alpine z pilotem... odtwarza także muzykę mp3 i inne formaty... u mnie w S8 miałem je pod tylną półką w bagażniku i było podpięte pod NaviPlus.
Jakby coś to może się jakoś dogadamy bo nie wiem czy będzie mi to jeszcze potrzebne... a jakby Ci się nie spieszyło to mogę to wziąść na SCP do Katowic i tam pogadamy ;-)
_________________ * FOSS motorsport *(PL-Warszawa) inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum