Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Artur
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 84 Skąd: CRACOVIE
Wysłany: 2012-10-03, 08:52 [D2 FL ALL
] Naprawa Nivo
W końcu się zdecydowałem na wyrzucenie nivo, dziś przeglądam allegro i znalazłem ot co.... http://moto.allegro.pl/am...2676033994.html Może ktoś coś wie o tej firmie ?? Wcześniej nie słyszałem o Prawdziwej regeneracji tego. A mo że znacie inne.
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: ZF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysiek
Jeżdzę: sporadycznie Pomógł: 127 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 3149 Skąd: Oderwany od rzeczywistości
Wysłany: 2012-10-03, 15:37
W innym temacie na temat wymiany NIVO na standardowe zawieszenie był link do tej aukcji. Póki co nikt się nie wypowiedział na temat regeneracji hydraulicznego amortyzatora. Cena nowego jak i używanego amora powala na kolana. Na tej aukcji dają 1 rok(kiedyś było chyba 2 lata) gwarancji bez limitów kilometrów co przy kwocie regeneracji 650zł jest ciekawą alternatywą. W internecie jest parę pozytywnych opinii jak i negatywnych..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum