Wysłany: 2009-12-06, 22:00 [ D2 ] Telefon w podłokietniku.
Witam, mam pytanko.W aucie które zakupiłem nie było telefonu ale jest w podłokietniku podstawka wyjezdzajac, w bagazniku mam wzmacniacz antenowy telefonu,na lewym srodkowym slupku mam jakis glosnik.Orientujecie sie czy kazde audi ma takie urzadzenia??Byc moze byl tam kiedys tel ale poprzednik go zdemontowal badz ktos sobie pozyczyl.Jezeli ktos ma tel to prosze o podpowiedz gdzie jest kabel pod ktory podlaczamy sluchawke.Bede probowal go znalez ale wasza pomoc bylaby duza podpowiedzia.Pozdrawiam
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: DSG
Zasilanie: PB
Imię: Piotr
Jeżdzę: Octavia II RS Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Wrz 2009 Posty: 246 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2009-12-06, 22:18
gniazdko do podłączenia telefonu jest na tylnej ścianie tego podłużnego schowka bezpośrednio pod podłokietnikiem.
na allegro kilka telefonów jest, tylko czy będziesz z niego korzystał?
Jak dla mnie zbędny wydatek no ale jak chcesz kupisz to na allegro
Jeśli masz gniazdo i z tyłu wzmacniacz itp. to prawdopodobnie ktoś wymontowal ci słuchawkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum