Wysłany: 2013-04-16, 20:03 [D3 02 4.2MPI/LPG
] problem z hamulcem (niespodzianka)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Licze na wasze pomysły. Temat jest taki ze dzisiaj miałem niekomfortowe zdarzenie tzn. jechałem sobie lewym pasem ponad 200 i zostałem zmuszony do nagłego hamowania jednak auto zaczeło ledwo zwalniac. w zasadzie stalem na pedale i gdyby nie pobocze to bym przyłozył. jakby zabrakło wspomagania. chwile potem zapaliła sie kontrola trakcji a hamulec wrócił do normy. abs działał mimo zapalonej kontrolki. brak wycieków. po ponownym uruchomieniu kontrolka zgasła i problem sie nie powtorzyl
Kolego krys, Przy zakładaniu nowego tematu należy używać TAGów. Masz ich całą rozwijana listę, a wystarczy tylko wybrać odpowiedni.
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: Manual
Zasilanie: ON
Imię: Michał
Jeżdzę: SuperB Pomógł: 26 razy Wiek: 37 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 726 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 2013-04-19, 17:50
nie działa wtedy asystent awaryjnego hamowania, ale to i tak bym sprawdził płyn hamulcowy (kiedy zmieniałeś?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum