Wysłany: 2010-07-14, 15:18 [ALL] Problem z nawigacja Clarion map 370
WItam. Mam problem z moja nawigacja otoz urwalo mi sie wejscie usb tzn.oderwalo sie od plyty głownej. Dalem sasiadowi ktory zna sie na lutowania itp ale powiedzial mi ze nie ma w co sie w lutowac w plycie bo sciezki sa chyba popalone i powiedzial ze tylko w jakims serwisie mozna to zrobic. Jak bede mial czas to zrobie zdjecie tej plyty glownej i wszystko bedziecie widziec.Co myslicie o tym. ??? Prosze o jakies sugestie Pozdrawiam
Rocznik: 1998
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Piotr
Jeżdzę: S8 D2 AHC Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1796 Skąd: Włocławek
Wysłany: 2010-07-14, 16:46
Miałem podobnie w innej navi , dałem do znajomego serwisu rtv gdzie wlutowali nowe wejście usb . Koszt chyba coś ok. 80zł. Nawet się zastanawiałem czy nie dołożyć i kupić nowej .
Mój znajomy powiedział ze mi z tym zrobi tzn.wymieni końcówkę usb w nawigacji,ale nie wiadomo czy są ścieżki popalone,więc jak będą to zrobi normalne ładowanie jak w telefonie Noki.
Jednym minusem będzie brak podłączenia kablem pod komputer :cry: ,oby tylko ładowało.
Nie miał kto mi z tym zrobić a tu zgadałem się znajomym (nawet nie wiedziałem ze się tym zajmuje) i powinien mi to zrobić bez problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum