Rocznik: 2008
Silnik cm3: 3000
Skrzynia: automat
Zasilanie: ON
Imię: Paveł
Jeżdzę: BMW e70
Wysłany: 2014-12-27, 18:39 auto na firmę
Chcę kupić auto na firmę w kredycie. Wiem jak normalnie ma to wygladać-faktura z komisu itp. Ale znalazłem auto na niemieckich blachach które sam sobie bym opłacił i dostanę fakturę niemiecką. Handlarz mówi że można to jakoś skredytować tylko nie znał szczegółów ale że nie ma problemu. Jak to zrobić, może ktoś wie?
Rocznik: 2012
Silnik cm3: 2.0
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Arek
Jeżdzę: F11 Pomógł: 38 razy Dołączył: 23 Lis 2010 Posty: 614 Skąd: Mazowieckie
Wysłany: 2014-12-28, 16:09
Ten handlarz od ktorego jest to auto wystawi Ci na nie fakture?
Sprawa ciezka, nie chca dawac kredytow w ten sposob. Jesli auto chcesz kupic i sprowadzic sam i je oplacic, a wziasc je w kredycie na firme czy leasing to po pierwsze musisz znalezc kogos kto kupi to auto na siebie za gotowke i prowadzi dzialalnosc zajmujaca sie handlem, auto sprzeda Tobie na kredyt lub leasing. Takie zalatwienie znam o ile mi wiadomo innego nie ma. Minus jest taki ze musisz posiadac cala sume na zakup auta, ktora potem odda Ci kredyto dawca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum