Rocznik: 2000
Silnik cm3: 1.8
Skrzynia: 5
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Oskar
Jeżdzę: VW Passat Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 25 Kwi 2010 Posty: 4 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-12-02, 10:06 Brązowa Skóra Exclusive i B&O
Osobiście ze względów prywatno-oczywistych nie mogę sobie zakupić takowego zestawu(bo nie ma do czego :cry: ) , ale może ktoś z forumowiczów się skusi:
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 1.8
Skrzynia: 5
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Oskar
Jeżdzę: VW Passat Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 25 Kwi 2010 Posty: 4 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-12-02, 10:32
Trzeba tylko wziąć pod uwagę pare mankamentów tj. brak podsufitki. dechy(chociaż dolna część by się zdała) airbag, progi,słupki itd etc. Jednak jak któs miałby odrobinę dobrych chęci to dałoby to radę poskładać i nadać temu miły dla oka całokształt.
Nie wiem też jak z B&O czy nie potrzeba jakichś dupereli czasem, ale może któryś z kolegów jest bardziej obeznany to niech się wypowie.
JIMM [Usunięty]
Wysłany: 2011-12-02, 10:53
Oskar napisał/a:
Cena wydaje się być okazyjna a kolorustyka to już rzecz gustu:)
cena rzeczywiście śmieszna :mrgreen: no i to wszystko jest z Longa ale elementy drewniane są z dwóch samochodów............a kolor jak dla mnie to do "dupy"....jednocześnie w przenośni i dosłownym tego słowa znaczeniu 8-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum