Witam. W końcu dostałem drugi sterownik tempomatu. Po zamontowaniu go wszystko zaczęło działać jak należy. Wielkie dzięki adrian949 :-)
Pozdrawiam wszystkich
adrian949 [Usunięty]
Wysłany: 2013-07-27, 22:04
Nie ma za co ;-) Teraz mi nie działa tempomat :-( zamiana sterownika nic nie daje :-/ Trzeba szukać dalej. Popzdro
Witam. Mi niestety też przestał działać podziałał kilka dni i teraz znów to samo. Już sam nie wiem co o tym myśleć. Spróbuję zamienić sterowniki z powrotem na stary, może coś to pomoże.
W zakupionej dopiero co a8 też nie działał tempomat. Poczytałem co można spróbować przelutować (kondensatory) i co się zdarzyło? ... tempomat ożył. Ciszy jak wszystko wraca do stanu fabrycznego, czyli ożywa i działa.
Podziękowania dla adrian949 za zamieszczenie fotek. Łatwiej było zlokalizować "ziemniaki".
Rocznik: 1994
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: 4HP24
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D2 ABZ Pomógł: 23 razy Wiek: 41 Dołączył: 28 Kwi 2013 Posty: 994 Skąd: Biała Podlaska
Wysłany: 2014-02-13, 18:45
JarekP napisał/a:
W zakupionej dopiero co a8 też nie działał tempomat. Poczytałem co można spróbować przelutować (kondensatory) i co się zdarzyło? ... tempomat ożył. Ciszy jak wszystko wraca do stanu fabrycznego, czyli ożywa i działa.
Podziękowania dla adrian949 za zamieszczenie fotek. Łatwiej było zlokalizować "ziemniaki".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum