|
Autor |
Wiadomość |
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2013-09-26, 21:47
|
|
|
Aphopis zastanawam sie też czy nie przyciemnic ale z tego co pamietam są też szyby przez które nic nie widac nie pamietam jakie ale na pewno takie są - cos w stylu lustra weneckiego
[ Dodano: 2013-09-27, 12:16 ]
a jak z oswietleniem klawiszy do opuszczania szyb mozna zmienic czy nie?? to samo tyczy sie oswietlenia klamek ? |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-09-27, 15:50
|
|
|
preston81 napisał/a: | Aphopis zastanawam sie też czy nie przyciemnic ale z tego co pamietam są też szyby przez które nic nie widac nie pamietam jakie ale na pewno takie są - cos w stylu lustra weneckiego
|
Owszem sa ale to nie wygląda zbyt dobrze na A8. Sprawdzałem rożne warianty bo kolega ktory mi to robił miał wiele roznych folii itd ale najładniej wygląda standardowa czarna o róznym stopniu przyciemnienia(to juz wg uznania) Tylko że jak masz atermiczne szybki to nie beda całkiem czarne a wpadające w taki czarny błekit-ładny efekt |
|
|
|
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
|
Wysłany: 2013-09-27, 18:02
|
|
|
mam szyby atermiczne , powiedz mi jeszcze jak wymienic podswietlenie - zarówke diode? przycisku otwieranai szyby ?? no i jeszcze mnie meczy spasowanie drzwi poprzedni wlasciciel grzebal przy nich bo sam sobie wymienial szyby ... b o mial powybijane i pochrzanil je na zawiasach .... blacharz chyba powinien mi pomoc? btw gdzie znajde kod lakieru? w bagolu pod kołem?? bo pod klapka wlewu nie ma kodu lakieru |
|
|
|
|
Flash
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: tiptronic
Imię: Łukasz
Jeżdzę: S8 D2
Pomógł: 2 razy Wiek: 40 Dołączył: 15 Maj 2013 Posty: 69 Skąd: Kraków/Stavanger
|
Wysłany: 2013-09-29, 11:43
|
|
|
Apophis,
O gustach ciężko się dyskutuje, więc jak ktoś mądry powiedział: Jeden lubi ogórki, drugi skórki, trzeci ogrodnika córki
Ja uważam że najlepiej wygląda 100% oryginał zwłaszcza że auta to już klasyczne mamy. Więc roletkom stanowcze: tak! :mrgreen:
@Preston81
Kod lakieru masz na wlepce w bagażniku jak już sam wspomniałeś, lub na wlepce w książce serwisowej. |
|
|
|
|
|
|
|
Gość [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-09-29, 13:37
|
|
|
Flash, Flasch zgadza sie że klasyka lecz ori akwarium jest dla mnie nie do przyjęcia i wspomniane roletki to tylko kurzołapy i nic jak dla mnie poza tym nie dają Niestety A8 to moje auto na codzień więc musi byc bardziej praktyczne niż originalne i tak samo dokładane xenony nie mają prawa być zastąpione spowrotem żarówkami... |
|
|
|
|
Preston81
Moje A8
|
Wysłany: 2013-09-30, 12:30
|
|
|
jutro bede mial juz spinki i te haczyki domowilem jeszcze dodatkowo 20 spinek wymienie z przodu wszystko przynajmniej naucze sie je sciagac szybko
[ Dodano: 2013-10-07, 16:24 ]
Witam dziś założyłem boczki wyglądają super poszło mi wmiarę szybko jestem zadowolony btw powymieniałem też oświetlenie w drzwiach bo miałem tam kilka niedociągnięć pozostaje mi tylko wywiercić otworki na haczyki bo próbowałem wkrętarka lecz sie przeliczyłem |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|