|
Autor |
Wiadomość |
ahadam
Moje A8
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 3.3
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Adam
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 6 razy Wiek: 58 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 277 Skąd: Rybnik
|
Wysłany: 2014-04-20, 10:37 [D2 01 3.3TDI
] Blacharka
|
|
|
Witam ,czy pasują drzwi i klapa tylna z przedlifta do polifta ? , czy maska z anglika polifta podejdzie do europejskiej wersji ? . Gradobicie zrobiło swoje .Pozdrawiam. |
_________________ Witam wszystkich klubowiczów , mam nadzieję że będzie miło w tym gronie i dowiem się coś więcej na temat mojego złotka |
|
|
|
|
|
|
|
ernesto
Moje A8
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic 5HP24
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Ernest
Jeżdzę: A8 D2 S-line
Pomógł: 100 razy Wiek: 40 Dołączył: 06 Wrz 2011 Posty: 3502 Skąd: Ostrowiec Św.
|
Wysłany: 2014-04-20, 11:38
|
|
|
Maska różnie się grillem. Jest w całości inaczej obrysowany. Klapa powinna pasować ale nie mam milionowej pewności |
_________________ Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci Ernesta.
Administratorzy, moderatorzy i klubowicze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Simone331
Moje A8
Rocznik: 2002
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Simon
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 35 razy Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 1108 Skąd: GS / TN
|
Wysłany: 2014-04-20, 14:22
|
|
|
Klapa pasuje bez problemów, oby tylko nie była z wersji USA ale to rzadkość. Jedyny problem może stanowić antena od GPSu. W poliftach prawie zawsze ona była, natomiast w przedliftach prawie zawsze jej nie było.
Drzwi są te same, za wyjątkiem klamek. W przedlifcie masz płaskie prostokątne klamki.
Maska z polifta jest inna. Nie przypasuje Ci do zderzaka i błotników, o lampach nie wspominając. Poliftowa jest trochę dłuższa i ma węższy i wyższy gril. Jeśli już Ci się zamarzy wrzucanie maski od anglika, bo o to w sumie pytałeś, to jest to jak najbardziej wykonalne. Musisz tylko wyciąć miejsce na zbiorniczek płynu hamulcowego, a z drugiej strony zaślepić. Jak otworzysz maskę to będziesz wiedział o co chodzi. |
_________________ Klimatyzacja problem Audi.
Amortyzatory, sprężyny, drążki, wahacze, łączniki, stabilizatory Audi.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|