Wysłany: 2016-10-26, 20:51 [D2 02 4.2PB/LPG
] Radio
Witam, mam problem z radiem. Jakiś czas temu skradziono mi samochód - na szczęście się odnalazł. Zamki stacyjka do wymiany!!! Złodzieje (tak przypuszczam) szukali urządzeń typu gps itp. i rozpięli wszystko to co jest w bagażniku (zmieniarka...) oraz wyrwali z podłokietnika telefon. W bagażniku wszystko podłączone, radio normalnie się włącza (jest podświetlone) można przełączyc na tv i cd ale w głośnikach cisza. Elektryk mówił, że końcówka mocy jest ok. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy - proszę o pomoc.
Witaj kolego ciężko tak na odległość widzę ze jesteś ze słąska wpadnij do mnie i coś zaradzimy
pozdrawiam
nie napisałeś jakie to radio !!!
[ Dodano: 2016-10-28, 06:36 ]
masz nr 790531108 od 16
_________________ Witam wszelkie sprawy związane z forum proszę kierować na 790531108 z braku czasu niestety jestem dość. Mało aktywny na forum pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum