Wysłany: 2011-11-27, 13:16 [D2 94 4.2PB/LPG
] faluje na obrotach
witam od pewnego czasu na lpg gdy puszcze gaz auto zaczyna falowac na obrotach jest to bardzo widoczne podczas jazdy jak wyrzuce bieg na obrotomierzu faluje z 05tyś do 1tyś obrotów co może byc na benzynie nie ma tego zjawiska? czy to może byc przepływomierz? walnienty
Ostatnio zmieniony przez Jacek KOSTEK 2011-12-08, 15:16, w całości zmieniany 1 raz
Kolego zrób tak odłącz kleme akumulatora na 20 sekund mapa LPG się skasuje zresetuje i przejedzi kilka kilometrów mapa na nowo się wgra. powinno pomóc ja miałem taką sytuację osobiście.
Jeśli pomogłem wciśnij Pomógł
Mi też coś zaczął trochę nierówno ostatnio chodzić. Już nie dało się ustawić instalki aby chodził idealnie. Zrobiłem sobie przyrząd do kalibracji wtrysków (Valteków), precyzyjnie ustawiłem wszystkie wtryski, później kalibracja instalki i ...można rozpijać % z kieliszkami postawionymi na odpalonym silniku :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum