Witam!
Mam problem tego typu że uszkodziłem zderzak przedni lekko na krawężniku ale wraz z nim wypadł mi spryskiwacz xenonu prawego i okazało się że w środku na takiej sprężynie jest popękany plastik trzymający spryskiwacz (przed lift ).
Nie znam nr części gdzie mogę takie coś dostać? czy cały mechanizm trzeba kopić?
mogę zrobić zdjęcia i załączyć dziś.
<niewiem>
Wysłany: Dzisiaj 7:38
czy ewentualnie trzeba kupić cała dysze spryskiwacza? i ja się montuje na sprężynie?
Może ktoś z was już wymieniał coś takiego?
Kolego bardzo proszę edytuj swoje posty jeśli wiesz że masz zamiar napisać jeden pod drugim. Staraj się nie pisać posta pod postem. w tym samym czasie.
Juz wiem potrzebuje jakies mocowanie ktore jest na sprezynie w zderzaku, sprezyna unosi spryskiwacz ktory jest na niej zamontowany ale na sprezynie znajduje sie jakis plastik ktory jest połamany jakies mocowanie ktore trzyma spryskiwacz. bo spryskiwacz mam cały.
Problem rozwiązany! Część to nie spryskiwacz ale cylinder tłoczący w ASO PL 460zł w ASO DE 40Euro. Ja kupiłem uzywany za 150zł na allegro. ale ciężko dostać taką część.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum