|
Autor |
Wiadomość |
ADAS_TCZ
Użytkownik
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Adas
Jeżdzę: Audi A8
|
Wysłany: 2018-02-21, 23:22
|
|
|
no wlaśnie szukałem schematów i trochę ciężko je znaleźć ale będę szukał, do FL łatwiej. |
|
|
|
|
|
|
|
Ukaniu
Moje A8
Rocznik: 1996
Silnik cm3: 4,2
Skrzynia: 4HP24
Imię: Łukasz
Jeżdzę: A8 D2
Pomógł: 9 razy Dołączył: 07 Kwi 2016 Posty: 555 Skąd: Grodzisk/Żyrardów
|
Wysłany: 2018-02-22, 21:52
|
|
|
To dziwne co piszesz, bo ja w sumie trenowałem w moim preFL różne liczniki i z drzwiami problemu nie było. Może coś jest uszkodzone? |
_________________ Kot też jest Quattro |
|
|
|
|
|
|
|
Miś
Moje A8
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Imię: Rafał
Jeżdzę: D2 V8 MB-V8
|
Wysłany: 2018-03-29, 22:47
|
|
|
Witam, czy wie ktos moze gdzie mozna kupic wyswietlacze male lcd od wyswietlania daty i km, licznik od lifta, zmiana licznika juz byla i nie chcę sie juz w to bawic. Kupilem i zrobilem klona robota na godzine ale niestety wyswietlacze tez w nie najlepszej formie i na cieplym przygasaja delikatnie, takze szkoda kasy. Chcę zregenerowac taki licznik ale nie wiem gdzie dostac takie wyswietlacze?? Od fisa jest pelno, przerabial ktos temat zakupu takich wyswietlaczy?
Interpunkcja panie, już raz o tym informowałem ! |
|
|
|
|
gregrs2
Użytkownik
Rocznik: 1998
Silnik cm3: 3.7
Skrzynia: tiptronick
Zasilanie: PB
Imię: Gregor
Jeżdzę: a8 d2
|
Wysłany: 2018-04-29, 19:59
|
|
|
ADAS_TCZ U mnie jest to samo po podpięciu delikatnie nowszebo licznika swieci się na fisie auto z otwartymi drzwiami oraz wszystkie lampki wnętrza tragedia:/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|