Witam jak w temacie ostatnio zuwazylem pod samochodem mala plamke i wyglada na te ze to ze skrzyni cieknie co prawda nie bardzo ale cos cieknie.dodam ze skrzynia od czasu do czasu szarpnie lekko przy zmianie biegow na wyzszy. jak lezalem pod samochodem to wydawalo mi sie ze sa dwa miejsca z ktorych cieknie z pod miski i patrzac od przodu z prawej poloski czy to bardzo grozne bo jutro wybieram sie do Polski tym samochodem i planuje jechac nim do jakiegos mechanika od skrzyn jestem w wiedni wiec do domu mam niecale 600 km
Czy groźne - wszystko zależy od tego ile wyciekło. W pierwszej kolejności proponował bym sprawdzenie i uzupełnienie oleju - w skrzyni i mechanizmach różnicowych które są wbudowane w skrzynię. Nikt ci nie powie czy te wycieki są groźne, bo nikt nie wie jaki jest stan olejów w Twoim aucie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum