witam wszystkich ma problem a raczej pytanie.jak wczesniej juz pisale jakies 2 miesiace temu kupilem audi d2 4.2 malo nim jezdzilem wczesniej bo mialem problemy z papierami ale mniejsza z tym.problem jest taki od czasu do czasu przy zmianie biegu na wyzszy skrzynia szarpnie bardzo delikatnie nie mam kanalu bo jestem w wiedniu ale jak kiedys sie polozylem kolo samochodu to zobaczylem ze skrzynia jest przypocona czy to moze byc przyczyna??? nie wiem jaki jest poziom oleju w niej wybieram sie samochodem do polski na 3 czerwca to sprawdze ale chcialem zapytac
Rocznik: 1995
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 03 Lis 2011 Posty: 81 Skąd: Toruń
Wysłany: 2012-05-22, 16:04
Kolego najlepiej jak bys sprawdzil poziom oleju w skrzyni a masz 4 biegowa czy 5 biegowa jesli masz 4 biegowa to one tak maja ze przy wysokich obrotach potrafi lekko szarpnac sam mam 4 biegowa i skrzynia jest na 100 procet sprawna a czasami lekko szarpnie.
mam 5 ale ja nie musze miec wysokich obrotow czasami sie tak zdarzy a Kolego mam pytanie jak jezdzisz po miescie to ile Ci pali i ile Ci pokazuje fiss i czy duzo sie myli jego srednia od rzeczywistej???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum