Witam wszystkich
proszę o poradę jak wymontować całą obudowę filtra powietrza muszę dostać się do podłużnicy i nie chciałbym niczego uszkodzić . Tak przy okazji nad alternatorem jest jakaś poduszka z góry i z dołu czy one powinny się na sobie opierać . Pytam bo miałem delikatnego dzwona i wszystko mi się jakoś poprzesuwało będę bardzo wdzięczny za porady jak szukać na allegro takiej poduszki bo są najrozmaitsze a nie nie chciałbym kupić w ciemno
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Janusz
Jeżdzę: A8 D2 Q
Wysłany: 2010-07-09, 00:57
zdejmij pokrywe nad zbiorniczkiem plynu do spryskiwacza, rozłacz rury dolotu powietrza i zobaczysz wszelkie mozliwe sruby do odkrecenia - na dole lezy obudowa na pierscinia ch gumowych o ile pamietam..
Rocznik: 1997
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Robert
Jeżdzę: A8 D2
Wysłany: 2010-07-17, 21:03
Dzięki koledzy już zrobione mam tylko dziwny problem po złożeniu przodu wszystko ok poza jedną usterką dziwnie brzęczy przekaźnik klimy jakby nie było odpowiedniej masy lub + zle wszystko sprawdziłem i jest napiecie i masa ok i co dalej ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum