Wysłany: 2012-05-17, 17:36 [D2 97 4.2PB
] problem z polaczeniem
mam pewien problem mam program polski vag 4.9 i kabel z allegro i mam problem bo niemoge sie polaczyc z moim audi u szwagra w passacie b5 fl bez problemu dziala a u mnie nie
Rocznik: 2002
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D2 , A8 D3 Pomógł: 84 razy Wiek: 42 Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 2107 Skąd: 3-miasto
Wysłany: 2012-05-17, 19:21
Korzystasz z laptopa czy skanera ??
Może wtyczka nie łączy ??
Czasami muszę w swoim mocniej wcisnąć wtyczkę(ale z wyczuciem , możesz wcisnąć ją pod tunel środkowy) , a czasami delikatnie wchodzi i się łączy .
laptopa miedzy kablem a kompem jest ok wyskakuje mi brak polaczenia z samochodem probowalem tez vag-kom oraz vw-tool czy jakos tak i to samo mozliwe ze trzeba inny kabel????
po wtyknieciu kabla do gniazda dioda sie swieci a kabel mam chyba nie taki tani pytalem chlopaka ktory sien zajmuje elektronika i powiedzial mi ktory z allegro jest dobry i taki kupilem zaplacilem ponad 160 zlotych juz w 3 samochodach mi chodzilo wszystko u mnie mam pierwszy raz problem
lukasz1986 ja mam kabel KKL za 30 zl i normalnie mi się łączy z moją S-ką. Mam program Vag 4.09 ang. może zapuść gniazdo jakimś preparatem do czyszczenia styków, może nie styka któryś z nich. Nie chce ci głupio gadać ani podpowiadać bo jak napisałeś wyżej że u innych próbowałeś więc ci nie piszę o wyboru portu com ani testu. mój sąsiad elektronik używa do czyszczenia takiego jakby spirytusu do czyszczenia płyt głównych nazywa się izopropanol.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum