Witam wszystkich i dziękuję za odwiedzenie tego wątku. Jestem kompletnym laikiem jeżeli chodzi o samochody. Chcę w najbliższym tygodniu wymienić filtr paliwa, powietrza i płyn chłodniczy. Pytanie pierwsze czy nie będzie problemu jak wleje inny płyn chłodniczy niż ten co jest w aucie, niestety nie wiem jaki był wlewany ;/ Drugie pytanie dotyczy filtrów chcę zamówić zaminniki, filtry sędziszow na http://mark.com.pl/sklep/pl/26-filtry czy nadadzą się one czy lepiej zainwestować troszkę więcej i kupić oryginały.
I jeszcze pytanko może sie wydawć trochę głupie CZy po przeczytaniu poradników na internecie jak wymienić filtry poradzę sobie z wymianą czy lepiej jechać na warsztat
z góry dziękuje za odpowiedz
Ogólnie są to proste rzeczy do wykonania, ale jeśli nie robiłeś nigdy poproś jakiegoś znajomego (co ma oświadczenie w takich rzeczach) i zróbcie razem. Kolejny raz sam dasz radę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum