Witam wszystkich . Od dwoch dni posiadam ósemkę i zauważyłem , że po przekręceniu kluczynka zaczyna tykać kilka razy z okolic właśnie skrzyni . Nigdy nie siedziałem w ósemce także nie wiem czy jest to problem czy jest to normalne . Druga sprawa to , że przy wrzuceniu biegu wstecznego (R) jakby kwiczy ? Nie zdarza się to za każdym razem ale wolę się zapytać dopóki mam budżet oraz to , że ósemeczka bedzie dopieszczana do czasu aż nie sprzedam swojej (o)bory . Z góry dziękuje serdecznie za odpowiedzi .
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2016-09-17, 18:17
tyka w selektorze pewnie blokada po nacisnieciu hamulca sie zwalnia o to chodzi?
kwiczenie na wstecznym to juz dziwny dzwiek
W poniedziałek jak bede w pracy to nagram ów dźwięk . Oj to mnie zaniepokoiłeś ... cóż dokładnie może być ? W sumie to mój 4 samochód w krótkiej kadencji i zanim wyjadę na drogę wole dowiedzieć się i posprawdzać wszystko od A do Z . Rozrząd wraz z olejami , filtrami i klockami ( tarcze są spoko) mam juz zamówione ponieważ to wymieniam na starcie po kupnie auta (zapewnienia , że było wymieniane etc nie przemawia do mnie ) . I jeszcze jedno pytanie dosyć ważne - raz , powtarzam raz byłem nią na lotnisku aby sprawdzić osiągi (głupota ale mam nadzieje ze przez te 2km nic się nie stało ) i przy gazie w parterze przy końcu zaczęło śmierdzieć ni to guma ni nic mi znanego . Cóż to może być ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum