Witam wszystkich jestem tu nowy także proszę o odrobinę wyrozumiałości 😊 Od niedawna stałem się właścicielem jednej z naszym kochanych audiczek jest tylko jeden jedyny minus 2.5 tdi 😕😕😕 ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło 😊 wszystko było super aż do wczoraj kiedy to zerwał mi się pasek wielorowkowy tak zwany osprzętu , po pierwszych oględzinach stwierdziłem ze ok tragedii nie ma wymienię pasek napinacz i będzie git 😊 po rozebraniu wszystkiego i przygotowaniu wszystko pod założenie paska mój wzrok przykuła pompa wspomagania otóż zawinoł się na niej kawałek paska zacząłem wszystko delikatnie wyjmować wtedy ukazała mi się wielka plama oleju z układu wspomagania uszczelniacz został zniszczony zamierzam teraz wymienić tą pompę bo i tak zaczęła o Sb dawać znać 😊 stąd moje pytanie czy ktoś po krócej mógłby mi przedstawić jak takową pompę wyjąć , odkręcić ? Czy są z tym jakieś problemy ? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum