Witam mam problem z wyświetlaczem generalnie chodzi o to że kiedy poruszam nim albo mocniej palcem przycisnę to ekran się rozjaśnia i wypełnia a jak puszcze palec to traci część kolorów i bokami ekran wręcz ginie jest to jakiś konkretny problem który można bez większych pieniędzy naprawić czy nie ma sensu i lepiej zbierać już na rns-e tylko ten temat też mnie mocno zastanawia bo ta różnica kolorów wygląda mega słabo a chciał bym żeby to wyglądało wszystko zbliżone do serii , lecz nie ukrywam Niemieckie menu też zaczyna mi grać na nerwach .
ok bardzo ciekawy opis i dokładny jak rozebrać radio na części pierwsze ale przecież chyba nie trzeba ruszać połowy tych rzeczy żeby rozebrać część która mnie interesuje i ją po prostu poprawić , po za tym tam nie ma nic w tym opisie gdzie ta taśma jest rozumiem że to ta kolory "biały" z podpunktu 17 ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum