|
Autor |
Wiadomość |
DoRuS
Moje A8
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: tomek
Jeżdzę: A8L D?
|
Wysłany: 2011-01-19, 04:30
|
|
|
przeplyw powietrza tzn jaki...? kiedys slyszalem ze niby jakos ustawia strumien powietrza.... ale co z tego jak zanim mieszanka dojdzie do cylindra mija zakrety, rura dolotowa jest harmonijkowa co juz "burzy" powietrze wogole bzdura to jest dla mnie...
a co mi ten test da...???!!! czy w audi czy w maluchu jak zatkam dolot to zgasnie... :!: normalne
to moze wogole bez filtra jechac i nalozyc jakas ponczoche...
niechce sie wywyzszac czy cos w tym rodzaju ale nieobrazajac nikogo!!! niektorzy ogladaja zbyt duzo reklam!!! ok zgodze sie z tym ze te filtry sa "wieczne" ale ja jestem zdania ze wole sobie kupic tanszy zwylky filter i wymienaic go regularnie dbac o siwece, olej w silniku, czyscic raz na jakis czas przepustnice itp niz wydawac kilka razy tyle na "super" filter co i tak z kolejnym czyszczeniem jego i tak sie zabija brudem coraz bardziej. stety niestety mamy przewaznie wolnossaki! wiec to nam nic nieda.
kiedys mialem a6 2.7biturbo przebudowalem caly dolot. filter stozkowy, kompletnie aluminiowy dolot, oslony termiczne.. to mialo sens... dostal kilka koni a i dzwiek byl piekniejszy :roll:
zreszta "robta co chceta!" ja mowie stanowczo NIE i ...uj! to tak jakbys kupil zarowke pomalowana na niebiesko z napisem XENON i 200% more brighter i nadole made in china
pozdro! |
|
|
|
|
|
|
|
Osek
Moje A8
Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB
Imię: Paweł
Jeżdzę: A8 D2
|
Wysłany: 2011-07-07, 20:43
|
|
|
colln napisał/a: | sebos17 napisał/a: | nie wiem ile kosztują zwykłe kabinowe filtry, ale ja za dwie sztuki węglowe płaciłem niecałe 100zł |
coś bardzo bardzo tanio... Włoskie Aster ? |
Odświeżę temat, widzę ze pytałeś kolege czy ma filtry firmy Aster, jak się domyślam masz pewnie jakieś zastrzeżenia do tej firmy, fajnie by było gdybyś się podzielił swoją wiedzą/opinią |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|