Wysłany: 2011-03-23, 20:25 [D2 ALL
] Jak dostać sie do aku - uszkodzony zamek
pytanie jak w temacie mam uszkodzony tylny zamek (tzn mechaniczne jego otwieranie) central oczywiscie nie dziala bo akumulator calkowicie sie wyladowal znam sposoby takie jak plus do rozrusznika itd ale moze jest cos prostszego np ladoanie przez zapalniczke w srodku a moze podlaczenie innego akumulatora przez zpaalniczke zeby otworzyc bagaznik centralem a moze jest jakas awaryjna klema plusowa gdziez w smaochodzie poza bagaznikiem
prosze o odpowiedz bo troche sie zestresowalem
pozdrawiam
_________________ "w takiej pracy co mi daje 3 zł na godzine to jest też smiech na sali.. a to ku.. a dykty ciężkie obijają sie .."
Rocznik: 2002
Silnik cm3: 3.0
Skrzynia: FLV
Zasilanie: PB
Imię: Piotr
Jeżdzę: A6c5 Quattro Avant Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Lis 2009 Posty: 81 Skąd: Tczew
Wysłany: 2011-03-24, 20:32
pod nogami pasażera masz całą "roździelnie elektrczna" poszukaj a znajdziesz tam + i masa tez jest. ja własnie tam podłązyłem prostownik i juz bylo można otworzyć bagażnik centralnym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum