Wysłany: 2012-10-11, 22:05 [D2 ALL
] Lusterka zewnętrzne pre-FL vs. FL
Witam
Czy ktoś orientuje się jaka jest różnica w lusterkach zewnętrznych w D2 przed/po lifcie ? Zastanawiam się czy do mojego auta (po lifcie) da założyć się lusterka od S8 przedliftowego (ta wersja chromowana). Z tego co patrzyłem to za te poliftowe znacznie bardziej cenią się sprzedawcy od tych przedliftowych i nie wiem czym to jest spowodowane - na czym polega różnica i czy ewentualny taki przeszczep by się przyjął ?
A jak z podmianą tych lusterek. Ktoś orientuje się czy bedą bez problemu pasowały, cz będzie jakaś "rzeźba" ? Może ktoś już wymieniał lusterka pre/po liftowe w jedną lub drugą stronę (czyli starsze na nowsze lub odwrotnie) i wypowie się czy są jakieś problemy z taką podmianą.
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2012-10-12, 10:26
Pasować mechanicznie będą raczej bez problemu ale elektryka jest inna-trza porzeźbić z kablami. każdy rodzaj lustra ma już inaczej poprowadzone piny w kostce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum