spróbuję podmienić telefon i zobaczymy jaki będzie efekt. głupia sprawa, nawet nic nie mogę załatwić normalnie w trasie, bo co chwila gubi zasięg:/ dzięki za info!
Naprawde dziwia mnie twoje problemy. Ja nie tylko w swojej A8 praktycznie nie mam problemu ale juz na pewno nie jest on dla mnie na tyle duzy by sie tym przejmować. Smigam nie raz z chlopakami z klubu jak sie gdzies spotykamy i w kazdej tak samo,w zasadzie tylko Erni zgłaszał jakies problemy ze swoim chinamacofonem
Moze masz nieoryginalna szybe, ktora nie ekranuje tak jak oryginalne i zasieg jest OK.
Czytalam wlasnie, ze podgrzewane frontowe szyby w Fordach (moze w A8 tez???) posiadaja jakas powloke metaliczna (srebra) i jest lipa:( Klatka Faradaya.
Zastanawiam sie nad podpieciem do zewnetrznej anteny i np aby taka obwodke z przewodu wokol przedniej szyby zrobic i moze wtedy zasieg GPS bylby lepszy?
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2016-10-01, 11:52
Fakt Agnieszko że podgrzewana ekranuje pieknie. Ja miałem ori szybe i nie było wiekszych problemów jak się poaktualizowało navi a po zmianie spiaskowanej szyby na zamiennik problem znikł. Jednak w D3 te problemy sa wieksze i temu w D3 to dla mnie zawsze fabryczna navi musi hasac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum