|
Autor |
Wiadomość |
Preston81
Moje A8
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tiptronic FBG
Zasilanie: PB
Imię: Maciej
Jeżdzę: S8D2 AQH
Pomógł: 8 razy Wiek: 43 Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 1805 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2017-11-15, 12:24
|
|
|
CINEK napisał/a: | Siedzialem wtedy z Toba i dla mnie, totalnego laika audio bylo mega na B&O, to samo u Pawła w jego S8 D3 ... Ale ja az tak duzej wagi do dzwieku nie przykladam.
Mam teraz RNSE podpiete pod fabryczna Nokie i jest duza roznica w porownaniu do RNSD... |
no mozliwe , ale jak bylismy nad morzem jak wlazles do mnie co robilismy testy, tez bylo twoje "wow co ty tu masz za sprzet ze tak fajnie gra" i bylo milo jak asb plynie dzwiek wydechu az do skomentowania xenon plusów i wtedy nakloniles mnie do zmiany lamp i jak na tym zlocie pokazalo miazga jak z mucholejkatorem porownywalismy lechu tez widzial co i jak |
_________________ bądź sobą, wariatów też lubią |
|
|
|
|
|
|
|
maciu
Moje A8
Rocznik: 2006
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: tip
Zasilanie: ON
Imię: Maciej
Jeżdzę: D3, (S8,A8,V8,S4)
Pomógł: 52 razy Dołączył: 19 Lip 2009 Posty: 2900 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2017-11-15, 12:59
|
|
|
preston81 napisał/a: | na 1 zlocie chyba u pantona w aucie sluchalismy jakiejs muzy na bangu osobiscie nie wiedzialem w czym ta podnieta mozliwe ze slon nadepnal mi na ucho ale uwazam ze dobry material na bose brzmi rownie dobrze
dice ogarnij perturbatora np to https://youtu.be/uSQt4ckq-dg |
raczej nie nadepnał tylko musi byc dobra jakośc materiału wejściowego
a jak to nie pomoże to jednak nadepnał
lub te bangowe na podszybiu nie działają co jak sie nie wie jak to brzmi
gdy jest sprawne jest trudne do wychwycenia sam się o tym przekonałem |
_________________ Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020 |
|
|
|
|
|
|
|
barii86
Użytkownik
Rocznik: 1992
Silnik cm3: 3.3
Skrzynia: Manual
Imię: Marek
Jeżdzę: A8 D3
|
Wysłany: 2018-08-09, 08:50
|
|
|
Dzięki za porady, za Waszą pomoca kupiłem wczoraj stację multimedialną Audiomedia GSM779 i już jestem podekscytowany jak będzie działa. Mam nadzieję że jutro kurier mi ją przyniesie i w weekend zamontuję. Prześlę zdjęcie. |
|
|
|
|
danishow
Moje A8
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TT 6 Gang
Imię: Daniel
Jeżdzę: Touareg V8 420KM
Pomógł: 130 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Sty 2015 Posty: 3733 Skąd: Leiningen - DE
|
Wysłany: 2018-08-09, 11:38
|
|
|
barii86:
Uzupełnij proszę swój profil zgodnie z regulaminem. Wypełnij rzetelnie wszystkie obowiązujące pola. Jeśli nie chcesz podawać miasta w którym zamieszkujesz, podaj inne duże, najbliżej leżące od Twojego miejsca przebywania. Informacje techniczne uzupełnij szczegółowo i prawidłowo wybierając je menu w Twoim profilu.
Brak uzupełnionego profilu może skutkować jego usunięciem lub zablokowaniem. |
|
_________________ MOJE A8 - WYDECH |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|