Rocznik: 2003
Silnik cm3: 5.4
Skrzynia: Automat
Zasilanie: PB
Imię: Michał
Jeżdzę: S-klasa W221 Pomógł: 75 razy Dołączył: 10 Kwi 2013 Posty: 2082 Skąd: Elbląg
Wysłany: 2016-03-07, 20:36 [D2 FL ALL
] Zestaw naprawczy reflektora przód - górne moc
Witam
Ostatnio myślałem nad zakupem takiego zestawu , ale nie potrzebuje kompletu na dwie lampy który jest sprzedawany w ASO , czy byłby ktoś chętny na zakup zestawu na 1 lampe ?
Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Mateusz
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 18 razy Wiek: 38 Dołączył: 21 Mar 2012 Posty: 857 Skąd: RZ
Wysłany: 2016-03-07, 21:49
Panie po co takie pieniadze płacić za kawałek plastiku. U mnie tez brakowało jednego mocowania gornego. Wziałem kawałek plastiku mniej wiecej podobnego ksztaltu(wyciaem z jakiegoś pojemnika) kupiłem taką blaszkę w którą się wkreca srube od mocowania i przykreciłem do reflektora, nałożyłem blaszke i przewierciłem przez plastik otwór na srubę. Koszt wyszedł mniej niż 5 zł. Więc po co przepłacać za kawałek plastiku
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tip.F1 GNU
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Marcin
Jeżdzę: A8 D3 BFM Pomógł: 70 razy Wiek: 40 Dołączył: 07 Paź 2012 Posty: 4014 Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: 2016-03-08, 07:15
uszek napisał/a:
Panie po co takie pieniadze płacić za kawałek plastiku. U mnie tez brakowało jednego mocowania gornego. Wziałem kawałek plastiku mniej wiecej podobnego ksztaltu(wyciaem z jakiegoś pojemnika) kupiłem taką blaszkę w którą się wkreca srube od mocowania i przykreciłem do reflektora, nałożyłem blaszke i przewierciłem przez plastik otwór na srubę. Koszt wyszedł mniej niż 5 zł. Więc po co przepłacać za kawałek plastiku
Caly zestaw naprawczy w aso kosztuje cos ok 100 zl. Wiec raczej tragedii nie ma a wyglada i trzyma super
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum