Rocznik: 2000
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Mateusz
Jeżdzę: A8 D2 Pomógł: 18 razy Wiek: 38 Dołączył: 21 Mar 2012 Posty: 857 Skąd: RZ
Wysłany: 2013-10-30, 11:02
Marecki napisał/a:
uszek napisał/a:
ja mam taki do dlugich, jest roznica
Zapodaj jakąś fotkę lub filmik jak to się prezentuje.
Postaram sie cos zmotac, jedynie mi nie pasuje ze te od dlugich sa 6000K a zwykle 4300 i bede chcial kupic 4300 do dlugich a do halogenow wlozyc te 6000
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2013-10-30, 13:20
Jak do długich? Czy chodzi wam o wsadzenie xenona zamiast żarówki świateł drogowych? Jesli tak to takie rozwiązanie mija sie z celem.
Jak do długich? Czy chodzi wam o wsadzenie xenona zamiast żarówki świateł drogowych? Jesli tak to takie rozwiązanie mija sie z celem.
czemu mija się z celem ?
Mi chodzi o lepsze światło na długich więc czemu to ma się mijać z celem ? Wiem że to jest nie homologowane bleble itd. . Miałem tak w poprzednim samochodzie i hulało że aż miło
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2013-10-31, 13:17
Dlatego mija się z celem bo długie światła czesto sie włacza i wyłącza a czasem trzeba mrugnąć i realizacja takiego trybu pracy na xenonie jest upierdliwa i bardzo szybko go zabije.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum