Rocznik: 2001
Silnik cm3: 4.2
Skrzynia: Tipronic
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Xxx
Jeżdzę: D2 Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 666 Skąd: wielkopolska
Wysłany: 2013-05-27, 11:56 [D2 preFL ALL
] Światła dzienne
Zawracam się z pytaniem, do ludzi którzy zakładali .
Na allegro jest tego multum i rozpiętość cenowa od 30 PLN do 600 PLN i człowiek nie wie co ma wybrać. :-/
Światła chcę zamontować z zderzaku w miejscu kratek (nie mam halogenów) (miesiąc grudzień w kalendarzu na 2012) .
Jaki najlepiej wybrać ? z z przekaźnikiem i automatycznym przełącznikiem. ??
I czy po zapaleniu świateł mijania światła dzienne powinny zgasnąć ?
Gość [Usunięty]
Wysłany: 2013-05-27, 12:12
Lechu, Miałem w zderzaku i poza tym że swieciły to niespecjalnie pasowały do A8 Chyba że chcesz do hondy zakładac to już inny temat Miałem LEDY z przekaźnikiem co gasły po załaczeniu mijania(można pod postojowe podłaczyć i jak kto chce. Szczerze to cena LEDów im droższe tym lepsze i trwalsze,można sobie zapodać dziś takie co przygasają jako pozycje po załaczeniu świateł mijania lub i tez mają funkcje coming/leavin home-to żalezy tylko od sterownika jaki jest w zestawie.
W PL po zapaleniu świateł mijania dzienne powinny zgasnąc lub przygasnąc bo droższe ledy naprawdę potrafią dawac noca po oczach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum