Witam, ja rowniez mam problem z kompresorem zawieszenia. Otoz zwarlem przypadkowo dwa kable z wiazki wychodzacej z lewego blotnika. Kompresor przestal chodzic... jednak gdy podlacze go bezposrednio pod akumulator, zaczyna pompowac. Obawiam sie, ze owy przekaznik sie spalil. Moje pytanie to: Gdzie znajduje sie ten przekaznik ?
Witam przekaźnik od kompresora znajduje się pod kierownicą musisz odkręcic tą doloną obudowe tak żeby ci spadła na nogi jak byś siedział za kierownicą śróbki są u góry pod tymi wąskimi listwami podważ troszke i wychodzą w miare lekko z lewej i prawej strony oraz musisz się schylić pod pedały i tam też jest jedna śróbka po prawo i z lewej strony jak masz puszke z bezpiecznikami zdejmi obudowe i tam też są śróbki. Jak odkręcisz to będą tam takie duże przekaźniki chyba 2 i taki duży bezpiecznik którego najpierw sprawdz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum