Witam mam mały problem. Od niedawna mam a8 2003r wcześniej używałem kabla viaken kkl i nieoryginalnego vcdsa. Od wczoraj mam oryginalnego vcds w wersji PCI 12.12.2 niestety po szwabsku i kabel Hex+Can Usb ale po podłączeniu do auta nie odnajduje interface'u. I teraz mam pytanie czy to wina tego że źle zainstalowałem i się sterowniki miedzy kablami pomieszały czy ten kabel nie obsługuje mojego auta??
Tagi masz przy zakładaniu tematu po lewej stronie .
Pozdrawiam .
pioter .
Tak tak oryginal w walizce vcdsa, tylko wcześniej instalowalem chinczyki i pirackie vcds'y i teraz nie wiem czy na nowo instalowac system i sterowniki czy Poprostu ten kabel nie dziala w mojej 8 a ten kod z kabla sie gdzieś wpisuje czy automatycznie sie vcds rejestruje?
to jest ten kabelek http://shop.pci-diagnoset...CDSpro-Basiskit próbowałem na maszynie wirtualnej Xp i też nie znajduje interface po podłaczeniu do auta. Ma ktoś jakiś pomysł?
działa vcds się zaktalizował do wersji 14.10 sterowniki się wgrały na nowo i się połączył wie ktoś tylko jak ustawić język angielski? bo po niemiecku to nic nic tam nie rozumiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum