Caly czas mam problem ze znalezieniem pompy do mojej A8 (614517E/910517A), testowalem numery 614517A/910517A, byla z diesela i po podpieciu do komputera pokazywala blad sterownika (ponoc na 100% sprawna, ale teoretycznie diesel moze nie dzialac w benzynie). Ile jest w tym prawdy ze mozna zaadoptowac pompe z diesela do benzyny ? Czy znacie kogos kto sie tym specjalizuje w woj. dolnoslaskim lub opolskim ?
Ps. jesli macie dobra i pewna pompe do mojego modelu prosze o info, chetnie kupie.
Prosze o info jaki model moge zastosowac i bedzie mi dzialal bez nadmiernych kombinacji (poza ponownym wkodowaniem)
Witam. Mam problem ze znalezieniem pompy do audi A8. 4E0614517E/ 4E0910517A. Może ktoś wie gdzie mogę kupić taki sterownik lub zastosować jakiś zamienny sterownik ? Dziękuję, proszę o pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum