Wysłany: 2015-06-12, 18:59 [D3 03 3.7MPI/LPG
] Problemy po wymianie żarówek
Panowie proszę pomóżcie bo już się przymierzam do samochodu z siekierą. Miałem wsadzone jakieś zwykle w5w i cały czas się świecił błąd żarówek ale piszczał tylko raz na początku że błąd i potem cisza. Dziś wymieniłem żarówki xenonowe i postojówki na takie z can bus i teraz to mi nie przestaje piszczeć w aucie, co chwilę świeci że któraś żarówka spalona, na zmiane raz lewa raz prawa lampa, mało tego nawet piszczy jak włączę długie lub jak włączę kierunkowskaz. Po wymianie żarówek muszę lampy adaptować lub coś??
Rocznik: 2008
Silnik cm3: 4200
Skrzynia: TT 6 Gang
Zasilanie: PB
Imię: Daniel
Jeżdzę: Touareg V8 420KM Pomógł: 130 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Sty 2015 Posty: 3733 Skąd: Leiningen - DE
Wysłany: 2015-06-12, 21:12
Nic nie musisz adaptować, kodować czy inne temu podobne. Najprawdopodobniej masz problem ze sterownikiem oświetlenia i bez diagnozy komputerowej się nie obejdzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum