|
Autor |
Wiadomość |
pebo
Moje A8
Rocznik: 2004
Silnik cm3: BFM
Skrzynia: GQF
Zasilanie: PB
Imię: Krzysztof
Jeżdzę: A8L D3/A3 8L
Pomógł: 35 razy Wiek: 49 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 1442 Skąd: B.Podl.
|
Wysłany: 2015-10-30, 19:20
|
|
|
Pawel82 napisał/a: | kupiłem już go takiego.człowiek od którego kupowałem powiedział ze jest wina stacyjki.auto zabrałem na lawetę,bagażnik był zamknięty i nie mogłem go otworzyć,dopiero dwa dni póżniej zobaczyłem że tam nic nie ma.starszy człowiek wydawał się uczciwy |
Jeśli w A8 problem wydaje Ci się błahy, to znaczy, że jeszcze nie znasz jego prawdziwych rozmiarów. Sprawdź jeszcze bezpiecznik przy akumulatorze (taki duży, czarny, czasem bywa z czerwonym oczkiem). |
_________________ Bądź dobry jak chleb. |
|
|
|
|
|
|
|
FOSS
Moje A8
Rocznik: 2003
Silnik cm3: 4.2Q
Skrzynia: Tip.Sport F1
Zasilanie: PB
Imię: Damian
Jeżdzę: A8 D3
Pomógł: 189 razy Wiek: 48 Dołączył: 14 Maj 2009 Posty: 5844 Skąd: WPR
|
Wysłany: 2015-10-30, 23:44
|
|
|
Pawel82 napisał/a: | podpiąłem tylko pod kostkę, nie jestem pewien ale mimo to nie powinien pojawić się zapłon?auto w ogóle nie zareagowało. |
W taki sposób nie ma szans na żaden zapłon ani nic innego - jak już pisałem wcześniej to nie jest rzecz którą robi się wyłącznie na podwórku pod blokiem.
Sterownik kessy trzeba przypisać do samochodu bo inaczej nie rozpoznaje on kluczyka i nie włączy niczego.
Pawel82 napisał/a: | dodam jeszcze że w bagażniku po lewej stronie nie ma nic tylko same kable z tego co się orientuje to ma być tam wzmacniacz do bose.ale tych kostek jest sporo,więc zapewne było tam coś więcej,czy może to mieć jakiś wpływ na mój problem? |
Pawel82 napisał/a: | kupiłem już go takiego.człowiek od którego kupowałem powiedział ze jest wina stacyjki.auto zabrałem na lawetę,bagażnik był zamknięty i nie mogłem go otworzyć,dopiero dwa dni póżniej zobaczyłem że tam nic nie ma.starszy człowiek wydawał się uczciwy |
Brak mi słów.
Cena musiała być mega atrakcyjna jeżeli w ten sposób dokonałeś zakupu.
Niestety cena doprowadzenia auta do ładu może być atrakcyjne wysoka.
Ciekawe czy w tym aucie sterownik kessy był oryginalny czy specjalnie podmieniono na jakiś uszkodzony. I ciekawe czy kluczyk jest oryginalny. I przy tak kupionym aucie sporo innych ciekawych pytań może jeszcze wyniknąć. |
_________________ * FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|