Rocznik: 2004
Silnik cm3: 3936
Skrzynia: Tiptronic
Zasilanie: ON
Imię: Karol
Jeżdzę: A8 D3 Pomógł: 184 razy Wiek: 34 Dołączył: 17 Gru 2013 Posty: 6725 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2015-11-28, 18:15
Blacharz dobry to polecam zakład blacharsko ASO. Robią super robotę blacharsko lakierniczą. Tylko nie korzystaj z usług ich serwisu bo tego nie polecam
Rocznik: 1999
Silnik cm3: 4700
Skrzynia: Quadra Track II
Zasilanie: PB+LPG
Imię: Łukasz
Jeżdzę: Jeep Grand Cherokee Pomógł: 11 razy Wiek: 41 Dołączył: 18 Sie 2010 Posty: 783 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-11-29, 18:25
Już ktoś miał problemy z tym tunerem i tą firmą. Trzymać się z daleka od jej produktów.
Po długiej przerwie (błotnik zrobiony, kompresor zawieszenia również) więc zabrałem się do podłączenia dekodera firmy vnsmedia. Oczywiście pisałem do nich o instrukcje podłączenia wysyłałem zdjęcia z bardzo nie wyrażnym obrazem - odpisali że sterownik DSP jest uszkodzony. Dzisiaj spróbowałem podłączyć kamerkę : rejestrator pod wejście FBAS ku mojemu zdziwieniu obraz taki sam jak z dekodera Lecz zamieniłem kabeli i jest OK. We wtyczce zamieniłem również i jest dobrze
Wizja jest ale nie ma żadnych kanałów i dźwięk jest z analowego tv. Mam pytanie :
Możliwe jest że kabelki światłowodowe są pozamieniane ???
_________________ Audi a8 d3
5570 + spolszczenie
Navi 2013
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum